skip to Main Content
Uw partner

Matric Organisatieadvies levert sinds 2010 maatwerk voor zorginstellingen. Oprichter en eigenaar Hans Mallie in de rol van adviseur en interimmanager gepokt en gemazeld in de wereld van de zorg. Een eerste kennismaking…..

 Wat heb je met zorg?

“Na mijn studie Beleid en Management Gezondheidszorg heb ik zorginhoudelijke kennis opgedaan als projectmanager binnen de revalidatie. Daarna bouwde ik als consultant vijftien jaar organisatie technische expertise op. Diverse overheids- en zorginstellingen mocht ik begeleiden en ondersteunen op het gebied van advisering, project- en interim-management.”

Wat is je specifieke meerwaarde?

“Door mijn ervaring ben ik een allround adviseur, project- en interimmanager met een breed interessegebied. Nieuwe klantsituaties maak ik mij snel eigen. Ik richt mij op vraagstukken rond capaciteitsmanagement, zorglogistiek, organisatie(her)ontwerp en –inrichting, AO en samenwerkingsvraagstukken.”

Hoe belangrijk zijn mensen voor je?

“Hoewel ik aan de ‘harde kant‘ van de organisatie werk, zoek ik altijd het evenwicht tussen organisatie- en procesverbetering én de menselijke maat. Tussen ratio en emotie, blauw en rood. Veranderingen hebben immers ook effect op (het gedrag van) medewerkers.”

Wat heb je met ondernemen?

“Het zelfstandig ondernemerschap biedt mij de mogelijkheid om me te ontplooien en nieuwe ontwikkelingen te initiëren, ontwikkelen en implementeren. En om meer nadruk te kunnen leggen op mijn eigen rol in betrokkenheid met opdrachtgevers. ‘Ondernemend in de zorg’ past echt bij mij.”

“De grootste successen zijn degene die je kunt delen met allen die ze mogelijk gemaakt hebben.”

Back To Top